BOLCA UN CAMIÓ, CARREGAT DE BLAT DE MORO, AL PONT DE MONTANYANA.

Dos cotxes i un camió s’han vist implicats aquesta tarda en un accident de tràfic a la carretera N-230, al municipi del Pont de Montanyana.

Captura1
Bombers de Benavarri. Andrés Pociello.
Captura2
Bombers de Benavarri. Andrés Pociello.

Per causes que es desconeixen, un camió carregat de cereal, que venia de França en direcció a Lleida, ha xocat amb un cotxe que anava en direcció contrària. Com a conseqüència del xoc el camió ha bolcat, tallant els dos carrils de la carretera. Un tercer cotxe, que també anava direcció a la Val d’Aran, ha sortit de la via i ha caigut per un terraplè. El conductor d’aquest vehicle ha quedat atrapat al seu vehicle fins que els bombers l’han excarcerat.

L’helicòpter del 112 s’ha desplaçat fins a la zona de (just a l’encreuament del poble de Montanyana). També han assistit als accidentats els bombers del Pont de Suert i del parc de bombers de Benavarri, així com del SEISPC de Ribagorça i personal sanitari d’Aragó i Catalunya. Dos dels accidentats han estat traslladats als hospitals.

A les 20,30 s’ha reobert el tràfic.

Aquest és l’enèsim accident a la carretera N-230, una de les vies més perilloses d’Espanya segons un estudi d’avaluació de carreteres EuroRAP en la xarxa viària estatal i que també hi ha participat el RACC juntament amb altres clubs europeus membres de la Federació Internacional de l’automòbil (FIA)

Captura de pantalla 2019-02-09 a las 10.09.47 Captura de pantalla 2019-02-09 a las 10.05.41

Captura de pantalla 2019-02-09 a las 10.13.00

 

 

 

RELATED ARTICLES
- Anuncia't aquí -Publicitat - Anuncia't aquí

El més popular

Comentaris recents