Dos cotxes i un camió s’han vist implicats aquesta tarda en un accident de tràfic a la carretera N-230, al municipi del Pont de Montanyana.

Bombers de Benavarri. Andrés Pociello.

Per causes que es desconeixen, un camió carregat de cereal, que venia de França en direcció a Lleida, ha xocat amb un cotxe que anava en direcció contrària. Com a conseqüència del xoc el camió ha bolcat, tallant els dos carrils de la carretera. Un tercer cotxe, que també anava direcció a la Val d’Aran, ha sortit de la via i ha caigut per un terraplè. El conductor d’aquest vehicle ha quedat atrapat al seu vehicle fins que els bombers l’han excarcerat.

L’helicòpter del 112 s’ha desplaçat fins a la zona de (just a l’encreuament del poble de Montanyana). També han assistit als accidentats els bombers del Pont de Suert i del parc de bombers de Benavarri, així com del SEISPC de Ribagorça i personal sanitari d’Aragó i Catalunya. Dos dels accidentats han estat traslladats als hospitals.

A les 20,30 s’ha reobert el tràfic.

Aquest és l’enèsim accident a la carretera N-230, una de les vies més perilloses d’Espanya segons un estudi d’avaluació de carreteres EuroRAP en la xarxa viària estatal i que també hi ha participat el RACC juntament amb altres clubs europeus membres de la Federació Internacional de l’automòbil (FIA)