Agafa el relleu d’Alfredo Sancho, nomenat  conseller d’Educació en la Representació Permanent d’Espanya davant l’OCDE, Unesco i Consell d’Europa.

ALFREDO SANCHO.
Benavarri, 1965. Llicenciat en CC. del Treball i graduat Social per la Universitat de Saragossa. Ha exercit com a professor tècnic de Formació Professional.

LA PRIMERA DONA AL CAPDAVANT DEL CONSISTORI.

La fins ara tinenta d’alcalde assumia aquesta “enorme responsabilidad, porque así entiendo gestión local, con la humildad que me enseñaron en casa” el passat 17 de novembre. Castelló es converteix així en la primera dona al capdavant del consistori.

Durant el seu discurs ha parlat del “gran reto que tengo por delante: trabajar por un municipio aún más participativo, dialogante, igualitario y con futuro·, algo que, ha asegurado, abordará “con pasión, entrega, ética, tolerancia y respeto”.

QUATRE ALCALDESSES A LA RIBAGORÇA

Mireia Codina (Areny de Noguera) Esther Cereza (Montanui) Maite Bardají (La Puelba de C.) Yolanda Castelló (Benavarri)

Tres de les dones que ocupen el màxim càrrec municipal a la Ribagorça, Montanui; Esther Cereza. Areny de Noguera; Mireia Codina i La Puebla de Castro amb Maite Bardaji van assitir a la pressa de possessió de la nova alcaldessa.

EL LLEGAT DE SANCHO

Entre els projectes desenvolupats aquestes dues dècades, destaca el primer, que va ser la renovació de les piscines. A aquest van seguir la rehabilitació i il·luminació del castell, la recuperació del pou de gel i el molí d’oli, el polígon industrial, nous habitatges protegits, la construcció de la caserna de la Guàrdia Civil o l’ampliació de la residència, fins a arribar als que estan en marxa com l’ampliació del CPI, la recuperació del cinema o la rehabilitació de l’antiga presó.

BENAVARRI EN MOVIMENT