Sin título-3

Miguel Gràcia. Cap de llista a la candidatura del PSOE, Eleccions municipals 2015, a Areny de Noguera

Les eleccions Municipal  del 24 de maig ja tenen guanyador a Areny de Noguera.

El PSOE és l’únic partit que s’hi presenta. A les eleccions de 2011 van ser 4 les candidatures que es van fer llista en aquest municipi, però només el PP va obtenir representació al consistori amb 1 regidor (Javier Puyané) . Acompanyaran a Gràcia de número 2 Aida Pinasa i el 3 Mario Montanuy. La joventut dels nous regidors es completa amb l’experiència de Mireia Codina que ocupa el quart lloc . Antonio Ferrer, Àlex Castell i Jenni Garreta completen l’equip que formarà el nou consistori.

Miguel Gracia Ferrer va entrar a l’ajuntament d’Areny com a regidor l’any 1983. Amb la dimissió de Quim Pallarés  l’octubre de 1997 accedeix a l’alcaldia, càrrec que ha mantingut fins l’actualitat.  Actualment, a més d’alcalde d’Areny, és Vicepresident primer de la diputació provincial d’Osca.

Cau de la llista Quim Pallarés després de 32 anys formant part del consistori municipal. Els primers 14 anys (del 83 al 97 ) com alcalde i la resta regidor.

A Sopeira es presenta a la reeleció Jose M. Ariño. Xavi Bergua, actual alcalde, deixa CDF i s’integra a la candidatura del PSOE al Pont de Muntanyana. A Tolba, Viacamp i Lliterà i a Benabarri repetiran com a candidats els alcaldes actuals.