La Fira del Codony, va néixer amb la idea de promocionar el comerç de la nostra ciutat i la mateixa en si.PROGRAMA D’ACTES:Divendres 29 d’octubre
19:30h: Presentació del llibre Manual per a organitzadors firals (principiants) d’Elisenda Martínez Batalla a la Biblioteca Pública Maria Barbal. Presentació a càrrec d’Arcadi Castilló, director d’IDAPA.
Dissabte 30 d’octubre : a la Plaça Capdevila
9:00h – Esmorzar popular amb allioli de codony, llonganissa i pa torrat i vi de Bodegues Vila Corona. Preu 2 Euros.
10:00h- Inici de la 1a Gincama Literària del fons Local de Tremp. Inscripcions en equips de 4 persones a la Biblioteca Pública Maria Barbal. Premi: 200 euros. Inici: Pl. de Capdevila.
11:00h a 14:00h- Taller de cuina amb codony, per a tothom amb Aventurina.
11:30h-12.00h – Recollida dels plats presentats al 7è Concurs Culinari Lloc: carpes del concurs de la Plaça Capdevila.
12:00h – Inauguració de la 9a. edició de la Fira del Codony.
12:00h-12:30h – Recollida de l’allioli de codony del 9è concurs. Lloc: a les carpes del concurs de la Plaça Capdevila.
12:00h- Espectacle infantil a càrrec de la companyia “Solil.loqui” a la plaça capdevila.
13:00h- Cercavila amb el Gegants de Tremp a càrrec de la colla de geganters de Tremp.

LA PLATAFORMA HI SERA PRESENT
Aquest dissabte proper, 30 d’octubre, la Plataforma farà acte de presència en la 9ª edició de la
Fira del Codony de Tremp, portant així a aquesta populosa fira del comerç del Pallars Jussà nostra oposició total als plans de Red Eléctrica de España de destruir les nostres terres i el nostre futur amb la seva Autopista Elèctrica Peñalba-Montsó-Isona.De moment, són varis els companys que han quedat a les 11 del matí per organitzar la nostra parada. Si vols participar amb nosaltres (i seria important aconseguir una gran participació en aquests moments en els quals ens juguem el nostre futur), posa’t en contacte amb ells a través del nostre grup de google.Aprofitem per informar-vos a més de que s’està organitzant ja la propera assemblea de la Plataforma a la qual volem donar una importància especial donades les dates en les quals ens trobem i que, com recordareu, s’espera que en breu Red Eléctrica de España present l’avantprojecte de l’Autopista Elèctrica, moment en què convé que estiguem perfectament organitzats i preparats per a la dura lluita que, presumiblement, haurem de dur a terme si no volem veure’ns crucificats pels cables assassins de l’empresa que monopolitza el transport de l’energia elèctrica i que ha decidit fer de la nostra terra la servitud de pas pels seus més que lucratius plans. Per això, hem pensat que la cita sigui de nou en Pont de Montanyana, per aconseguir així la major assistència possible tant dels companys aragonesos com dels catalans, aconseguint així que, efectivament, actuem de la manera més unitària possible. S’està barrejant també la data del proper 13 de novembre a les 11 del matí; però en breu us confirmarem el lloc i data definitius de la convocatòria.Mentre, convé que preparem aquesta cita tan bé com sigui possible, per a això sembla bona idea fer petites reunions en cada lloc o territori. De moment la Fira del Codony pot suposar ja una primera trobada. Igualment, s’està barrejant la possibilitat d’una petita reunió dels membres de la Plataforma a la Vall del Sarrón (Pueyo de Marguillén, Torres del Bisbe, La Pobla del Mon, Aler…) per a aquest proper diumenge. En tot cas, si voleu sumar-vos a aquesta última reunió o si voleu convocar qualsevol altra, podeu fer-ho i mantenir-vos permanentment informats a través delnostre grup de google.