Castell d’Encús i Castell de Mur, objectiu principal de les visites
Touroperadors internacionals han visitat la comarca del Pallars Jussà gràcies al viatge de coneixement del territori que ha impulsat el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa a través de la Marca Pirineus i que ha comptat amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Jussà.
Es tracta de persones procedents d’Israel, Portugal, França, Bèlgica i de la resta de l’estat espanyol i vinculades totes elles a empreses turístiques que participaran el proper dijous al Workshop Pirineus que s’organitza enguany a Vielha i on també hi serà present el Consell Comarcal
La quinzena de touroperadors que han participat en les visites de caire cultural van arribar durant la jornada d’ahir al nucli de Cellers, on es van allotjar i van rebre informació genèrica del territori. La primera visita que van fer va ser a les vinyes de Castell d’Encús, on van conèixer les possibilitats de visita que ofereixen aquestes vinyes així com la resta de bodegues de la comarca.
Aquest matí han viscut de primera mà les visites que es realitzen al Castell de Mur i se’ls ha exposat les diferents modalitats de visita que es poden fer. També han rebut informació de la resta de propostes turístiques que permet realitzar la comarca i se’ls ha facilitat documentació acurada vers totes elles.
Des del Consell Comarcal es valora molt positivament l’oportunitat que ha significat aquesta visita, ja que permet donar a conèixer el territori a persones que, pel tipus de negoci que ostenten, tenen la possibilitat d’incrementar el nombre de visitant que rep la comarca.