Asfaltatge dels 3,7 quilòmetres del camí de Monral

L’Ajuntament d’Alcarràs està asfaltant aquesta setmana els 3,7 quilòmetres del camí de Monral, a la partida de Vallmanya, una de les vies incloses en el Pla de Camins Rurals amb el que des de 2019 s’ha asfaltat més de 250 quilòmetres dels quals 241 han estat feines de soteig i uns 15 quilòmetres d’asfaltatge en calent.

“El nostre objectiu amb el Pla de Camins és que les persones que viuen al camp estiguin com a màxim a 3 quilòmetres dels camins asfaltats en calent, de la carretera de Vallmanya o de la N-II per tal que la xarxa viària rural del municipi estigui en bones condicions i sigui segura”.

Asfaltatge dels 3,7 quilòmetres del camí de Monral

L’Ajuntament d’Alcarràs està asfaltant també aquesta setmana els 3,7 quilòmetres del camí de Monral, a la partida de Vallmanya, una de les vies incloses en el Pla de Camins Rurals amb el que des de 2019 hem asfaltat més de 250 quilòmetres dels quals 241 han estat feines de soteig i uns 15 quilòmetres d’asfaltatge en calent. , explica l’alcalde.

“El nostre objectiu amb el Pla de Camins és que les persones que viuen al camp estiguin com a màxim a 3 quilòmetres dels camins asfaltats en calent, de la carretera de Vallmanya o de la N-II per tal que la xarxa viària rural del municipi estigui en bones condicions i sigui segura”, informa l’alcalde.

https://www.alcarras.cat/noticies/alcarras-pavimentara-el-cami-del-saladar-i-hi-crea-un-pas-per-a-caminadors

22/06/2022

ALCARRÀS PAVIMENTARÀ EL CAMÍ DEL SALADAR I HI CREA UN PAS PER A CAMINADORS.

L’Ajuntament d’Alcarràs ha iniciat les obres de millora del ferm del camí del Saladar i de l’accés al cementiri nou, “un projecte que forma part del Pla de Camins Saludables, fet pel qual podrem transformar aquesta via rural en un camí amb dos carrils per a la circulació de vehicles i un pas exclusiu per a vianants d’un metre i mig d’amplada, que està pensat per a que sigui un carril per a caminar garantint la seguretat de les persones caminadores o corredores”, explica l’alcalde Jordi Janés. El pressupost que destina el consistori a aquest projecte és de 116.583 euros..