TORNA EL PROJECTE DE AUTOPISTA ELÈCTRICA ENTRE LALUENGA I ISONA

Els nostres companys de ALTA TENSION/ALTA TENSIÓ tornen a aixecar la veu.

ALERTA MÀXIMA. Torna el projecte d’Autopista Elèctrica, de la mà de Forestalia, amb un nou traçat entre Laluenga i Isona.

Crida a la mobilització!

La web del Ministeri de Política Territorial va publicar la sol·licitud d’autorització administrativa prèvia i la declaració d’impacte ambiental del projecte PEol_525_AC que inclou els pacs eòlics OMEGA, KAPPA, ÓRBITA, ÓMICRON, LAMBDA e IOTA, de 49,5 MW cadascun i les seues infraestructures d’avacuació a les províncies d’Osca i Lleida.

Es tracta de diferents projectes de mega centrals eòliques i grans línies elèctriques. Es fa de manera fragmentada per així poder facilitar i agilitzar la tramitació, evitant que cap de les centrals arribi als 50 MW.

Diari Segre. Edició paper. 30 octubre 21

El punt de partida és Laluenga, Osca, per arribar fins la subestació d’Isona, a Figuerola d’Orcau. Afecta als municipis de Laluenga, Berbegal, Ilche, Castejón del Puente, Monzón, Almunia de San Juan, Azanuy-Alins, Peralta de Calasanz, Benavarri, Tolba, Viacamp-Lliterà i el Pont de Montanyana a l’Aragó i Castell de Mur, Tremp, Gavet de la Conca i Isona a Catalunya.

https://1.bp.blogspot.com/-bvI2IIOeOvQ/YTD65LjjhgI/AAAAAAAAOKQ/K-ry1GqyiYMTr1qn4Z9q1IpRe1Xow02wgCLcBGAsYHQ/s2048/mapa_mat.jpg
feu click per ampliar la imatge
RELATED ARTICLES
- Anuncia't aquí -Publicitat - Anuncia't aquí

El més popular

Comentaris recents