Els nostres companys de ALTA TENSION/ALTA TENSIÓ tornen a aixecar la veu.

ALERTA MÀXIMA. Torna el projecte d’Autopista Elèctrica, de la mà de Forestalia, amb un nou traçat entre Laluenga i Isona.

Crida a la mobilització!

La web del Ministeri de Política Territorial va publicar la sol·licitud d’autorització administrativa prèvia i la declaració d’impacte ambiental del projecte PEol_525_AC que inclou els pacs eòlics OMEGA, KAPPA, ÓRBITA, ÓMICRON, LAMBDA e IOTA, de 49,5 MW cadascun i les seues infraestructures d’avacuació a les províncies d’Osca i Lleida.

Es tracta de diferents projectes de mega centrals eòliques i grans línies elèctriques. Es fa de manera fragmentada per així poder facilitar i agilitzar la tramitació, evitant que cap de les centrals arribi als 50 MW.

El punt de partida és Laluenga, Osca, per arribar fins la subestació d’Isona, a Figuerola d’Orcau. Afecta als municipis de Laluenga, Berbegal, Ilche, Castejón del Puente, Monzón, Almunia de San Juan, Azanuy-Alins, Peralta de Calasanz, Benavarri, Tolba, Viacamp-Lliterà i el Pont de Montanyana a l’Aragó i Castell de Mur, Tremp, Gavet de la Conca i Isona a Catalunya.

https://1.bp.blogspot.com/-bvI2IIOeOvQ/YTD65LjjhgI/AAAAAAAAOKQ/K-ry1GqyiYMTr1qn4Z9q1IpRe1Xow02wgCLcBGAsYHQ/s2048/mapa_mat.jpg
feu click per ampliar la imatge