http://www.eltallernatural.com/ 

Es defineixen con l’espai que posa a nostra disposició les eines necessàries  per aprendre antics oficis i sabers: elaboració artesana de pà, formatges, herbes remeieres, hort ecològic, apicultura, observació d’aus, astronomia i molts més, sempre en harmonia amb la natura, basant-nos en coneixements d’abans però amb una visió pràctica i actual.

Estem massa acostumats a cases que es tanquen i teulats que cauen. Ara el Miquel i L’Estafania han decidit vindre a la Terreta a aprendre i a ensenyar. Benvinguts!, teniu la nostra admiració per aquesta decisió. Segur que gaudireu i ens ensenyareu a gaudir d’aquells detalls, d’aquells elements i materials que la natura posa a la nostra disposició i que massa vegades ignorem.

GRACIES PER TRIAR LA TERRETA!

publicat al facebook per Lluis Ferrer, arquitecte.
http://www.af2arquitectes.com/CA/
Estimades amigues i amics: després de gairebé un any de plantejaments, croquis, paperassa i obres, per fi donem per acabat El Taller Natural, un projecte que teníem fa anys en ment i que s’ha materialitzat en aquest entorn magnífic que és la Ribagorça.Un somni fet realitat gràcies a l’esforç i el treball d’un equip humà (i dic humà perquè hem tingut l’oportunitat de conèixe’ns al llarg d’aquest temps…).Dissabte passat vam inaugurar amb una càlida acollida d’amigues, amics, veïns i familia; va ser una festa molt maca, enmarcada en un dia primaveral esplèndid.El proper cap de setmana ja tenim el primer taller: Pà Artesà. Ens fa molta il.lusió i esperem que tots els assistents el disfrutin de debò -nosaltres inclosos-.Gràcies de tot cor a vosaltres que ens seguiu cada dia al Facebook. Fins aviat!Miquel i Estefania.