Segons informa http://autopistaelectricano.blogspot.co

  • Com ja sabeu, ahir dijous 21 es va portar a terme a Tremp una assemblea de la Plataforma Unitària contra l’Autopista Elèctrica, en la qual es van arribar el següents compromisos: Organitzar aquest pròxim dilluns 25 de gener a Tremp una taula informativa.
  • Organitzar dimecres que ve 27 de gener, una taula informativa a la Pobla de Segur.
  • Estudiar la possibilitat d’incorporar una moció en l’Ajuntament de Tremp, per a això es va organitzar una comissió que contactarà amb els partits i entitats que desitgin donar-la suport (encara no s’ha concretat data doncs és necessari estudiar també els terminis legals per a això).
  • Convocar una nova Assemblea el dijous 18 de febrer en Pont de Montanyana a les 19 hores. L’ordre del dia inclouria almenys els següents punts:
  1. Valoració dels actes portats a terme per la Plataforma.
  2. Reorganització i renovació de responsabilitats.
  3. Cordinación i calendari d’accions futures.
  4. Què fer amb les signatures recollides fins a la data?
  5. Mocions als ajuntaments (seguiment).
  6. Al·legacions i peticions als departaments de Salut, Justícia i Sindic de Greuges.

Podeu aportar-nos les vostres idees (a través del nostre grup de google) per a acabar de donar forma a aquest ordre del dia. En qualsevol cas, donada l’envergadura dels temes que seran tractats en aquesta pròxima assemblea, es prega la màxima assistència i que els temes siguin estudiats i preparats amb anterioritat.