Una jove pianista que viu a Nova York preparant el primer concert com solista a la ciutat americana, ha de tornar sobtadament al seu poble, al Pirineu, perquè el seu pare ha mort.

Aquest és el punt de partida de “Lo que queda de ti”, primer llargmetratge de la directora Gala Gracia, també autora del guió.

GALA GRACIA

Gala Gracia y Daniel Vergara
El seu últim curt “El color de la set” ha rebut més de vint premis, entre els quals destaca el premi del jurat en la 38a edició del “Festival du Film Court de Villeurbanne” (Lió, França). També ha guanyat els premis a la millor direcció, producció i fotografia als VII premis “Simón” del cine Aragonès.

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Complutense de Madrid. Postgraduada en direcció i guió de cine per la Universitat de Kingston de Londres. Autora del curt “Naranjas y medias” guanyador del premi “Las Rozas Joven” a la millor creació audiovisual. També va dirigir “the goodbye kiss/potxó de comiat” reconegut en festivals LGTB de tot el món.

“Naranjas y medias” de Gala Gracia 2010
Així es va fer “el color de la set”, curt que explica la història de Medrano, un pastor que pateix les conseqüències de la sequera.

El guió va ser seleccionat a la dissetena edició del Curs de desenvolupament de projectes cinematogràfics del programa Ibermedia l’any 2019.

BUSQUEN PERSONATGES SECUNCADARIS I FIGURANTS.

S’ha obert convocatòria per triar personatges secundaris. El dia 4 de gener es farà el càsting a Benavarri.

El rodatge tindrà lloc des del 25 de gener fins a la primera setmana de març (dates previstes del Pont de Suert a concretar properament). Es necessitaran fins a 90 persones per simular una fira de ramaderia i artesania. La remuneració serà de 55 € bruts.