ESPAI PUBLICITARI.

Després de la publicació de la noticia el passat mes de febrer “NOU SISTEMA PER MANTENIR CAMINS SENSE FER SERVIR ASFALT”, una de les empreses que surten a l’article, ha contactat amb NdT.

TerraFusion International, es vol donar a conèixer. De tots el productes que ofereix, destaquem Ecoroads, un enzim que diluït en aigua, s’aplica sobre la terra, creant una capa resistent i molt dura.

És el producte de diversos anys d’investigació i desenvolupament per part d’un equip de científics, enginyers i professionals de la construcció de carreteres dels EUA i Europa dels components biològics i d’enginyeria de laboratori

Segons expliquen en el seu espai web, és un producte multienzim per a la construcció de carreteres i l’estabilització del sòl que ajuda a augmentar la resistència, la densitat i la durabilitat de les carreteres i bases de carreteres de manera eficient i econòmica. La seva fórmula multienzim funciona per canviar les propietats del sòl i crear una base de carretera permanent sòlida i duradora.

La empresa està situada als Estats Units, en concret a Bellevue (Washinton). Diuen que treballen per tot el mon, tot i que no consta cap obra seua a Catalunya.