ECROARD, PRODUCTE COMPACTADOR DEL TERRENY

ESPAI PUBLICITARI.

Després de la publicació de la noticia el passat mes de febrer “NOU SISTEMA PER MANTENIR CAMINS SENSE FER SERVIR ASFALT”, una de les empreses que surten a l’article, ha contactat amb NdT.

TerraFusion International, es vol donar a conèixer. De tots el productes que ofereix, destaquem Ecoroads, un enzim que diluït en aigua, s’aplica sobre la terra, creant una capa resistent i molt dura.

És el producte de diversos anys d’investigació i desenvolupament per part d’un equip de científics, enginyers i professionals de la construcció de carreteres dels EUA i Europa dels components biològics i d’enginyeria de laboratori

Segons expliquen en el seu espai web, és un producte multienzim per a la construcció de carreteres i l’estabilització del sòl que ajuda a augmentar la resistència, la densitat i la durabilitat de les carreteres i bases de carreteres de manera eficient i econòmica. La seva fórmula multienzim funciona per canviar les propietats del sòl i crear una base de carretera permanent sòlida i duradora.

La empresa està situada als Estats Units, en concret a Bellevue (Washinton). Diuen que treballen per tot el mon, tot i que no consta cap obra seua a Catalunya.

RELATED ARTICLES
- Anuncia't aquí -Publicitat - Anuncia't aquí

El més popular

Comentaris recents