La parada “Areny de Noguera – La Terrera”, fa prop de tres anys que va ser inaugurada, però les queixes dels usuaris continuen. Malgrat que gran part dels autobusos que passen per la zona hi tenen parada, usuaris denuncien que alguns no s’hi volen aturar.

Els usuaris del transport públic que fan servir la ruta Barcelona-Lleida-Vall d’Aran han expressat la seva queixa pel fet que els autobusos que surten directament de Barcelona cap a la Vall d’Aran no s’aturen a la parada Areny de Noguera-La Terreta, mentre que els que provenen de Lleida sí que ho fan. Això obliga els usuaris que venen de Barcelona a fer un canvi de bus a Lleida per arribar a La Terreta, la qual cosa és incòmode i ineficient.

A més, els usuaris han reportat que alguns conductors es neguen a aturar-se a la parada d’Areny de Noguera-La Terreta i això fa que hagin d’anar fins al Pont de Suert, la qual cosa també és una molèstia per als usuaris.

Els usuaris han destacat que no hi ha cap lloc a la zona on poder comprar l’abonament, cosa que obliga els viatgers a desplaçar-se fins al Pont de Suert per adquirir aquest títol de transport.

Tots aquests problemes fan que el servei de transport públic sigui més complicat i incòmode per als usuaris, especialment per aquells que no tenen accés a un vehicle particular. És necessari que les autoritats i les empreses de transport públic treballin conjuntament per solucionar aquests problemes i garantir un servei de qualitat per a tothom.

COM HA QUEDAT EL TRANSPORT PUBLIC A LA TERRETA?

L’oferta de transport públic per anar i tornar de Lleida és ampla i ofereix una gran flexibilitat als usuaris en els horaris de sortida i arribada. A més, per aquells que volen viatjar a Vielha, hi ha tres horaris disponibles: a les 12 del migdia, a les 17h i a les 19h.

Tots els autobusos que circulen per la línia Lleida-Vielha fan parada a la població d’Areny de Noguera-La Terreta.

Cal destacar que per aquells que volen anar a Barcelona, dos dels autobusos que surten de Lleida continuen la seva ruta fins a aquesta ciutat, la qual cosa pot ser una opció còmoda i econòmica per als viatgers que no disposin de vehicle particular.

La oferta de transport públic per als dies festius és similar a la dels dies laborables en el que fa a la ruta Lleida-Viella, amb quatre horaris disponibles per anar a Lleida i tres per anar a Viella.

Per als viatges cap a Barcelona, ​​hi ha dos autobusos que continuen la ruta des de Lleida cap a Barcelona, ​​amb un temps de viatge d’aproximadament quatre hores i mitja.

Així doncs, els usuaris que necessitin desplaçar-se durant els dies festius disposen d’una oferta de transport públic adequada per als seus desplaçaments.

ANAR DIRECTE A BARCELONA

Alsa té una línia directa Barcelona-Viella que passa per Balaguer. Cap d’aquests autobusos s’aturen a la Terreta. Els estudiants que volen anar a Barcelona han d’anar per Lleida i canviar de vehicle. Tampoc es pot accedir directament a l’Aeroport del Prat, ja que cap autobús que baixa de Viella s’atura allà.

Dues linies directes Barcelona-Viella. 5 hores.

A destacar. l’Autobus de la tarda te parada al Pont de Montanyana. Crida l’atenció que a S’aturi a totes les poblacions Catalanes de l’N-230 (Alfarras, El Pont de Suert i Vilaller i no ho faci a la Terreta.

Caldria una explicació del motiu perque s’atura al Pont de Montanyanai no ho fa a la Terreta.

DOS ANYS I MIG DESPRES DEL CONVENI…

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/els-veins-de-la-terreta-entre-catalunya-i-arago-milloren-la-connexio-en-autocar-amb-lleida/video/6050512/

La parada de transport públic de la línia no té cap informació visible ni referent als horaris ni al nom de la línia. Això provoca que els usuaris, tot i estar satisfets amb la millora de la línia, es mostrin descontents amb la falta de compromís per part de l’empresa en el compliment dels seus serveis, com la venda d’abonaments o la provisió d’informació clara i accessible als usuaris.