Sílvia Romero, candidata per Compromís per Tremp.

Sílvia Romero va encapçalar la llista guanyadora de les eleccions municipals passades, però li va faltar un regidor per aconseguir majoria absoluta. Ara, la diputada al Parlament de Catalunya pel PSC, es presenta per segona vegada amb la intenció de treure millors resultats. L’esperança del PSC és que aquest cop aconseguir la majoria absoluta i així poder liderar el govern municipal.

Sílvia Romero. Compromís per Tremp. Currículum
Sílvia Romero. Compromís per Tremp. Propostes per la Terreta

Maria Pilar Cases, candidata d’ERC

La candidata d’ERC serà l’actual alcaldessa, que opta a la reelecció per tercera vegada consecutiva. La seva proclamació va tenir lloc el passat 15 d’octubre i, tot i ser la segona força en les últimes eleccions, va poder convertir-se en la primera alcaldessa de la capital del Pallars Jussà gràcies al pacte de coalició amb Junts per Tremp.

La seva experiència com a alcaldessa pot ser un avantatge, però també ha de fer front al desgast que suposa presentar-se per tercera vegada. En qualsevol cas, la candidata d’ERC afronta els comicis amb la il·lusió de seguir liderant el consistori i defensant els interessos del seu municipi.

Maria Pilar Cases. ERC. Currículum
Maria Pilar Cases. ERC. Propostes per la Terreta

Quim Delgado, candidat de Junts.

Quim Delgado va ser proclamat com a candidat de Junts per Tremp el passat mes de novembre. El gran repte per a Delgado serà millorar els resultats que el partit va obtenir fa quatre anys, quan va passar de tenir cinc a tres regidors convertint-se en l’última força política en aquest consistori.

A més a més, Delgado haurà de guanyar notorietat i suport popular per tal de revertir aquesta situació desfavorable per a Junts per Tremp.