Tipus: Carta d’amor

Data límit presentació : 2 de maig

Una carta d’amor o desamor s’escriu amb el cor.

Hi podran participar persones de qualsevol nacionalitat que presenten els seus treballs en català, castellà o neerlandès.

Donat el caràcter del concurs, el gènere ha de ser carta literària d’amor o desamor, en prosa o vers. L’extensió de la carta no serà inferior a un A4 ni superior a 3. S’haurà de presentar escrit a màquina u ordinador, fent servir en aquest cas lletra tipus 12 punts i amb espaiat senzill. També es podrà escriure a mà fent servir lletra d’impremta o manuscrita, però que sigui fàcil de llegir.

El treball portarà un títol i anirà signat amb pseudònim.

El treball s’enviarà una còpia a l’adreça següent:

“I concurs de Cartes d’amor i Desamor Sant Jordi Gent Guapa d’Aulàs”

c/ Major, 10 Aulàs. 22583 Lleida

o

Casal dels Voltors de Torre Tamúrcia

C/Major s/n 22583 Lleida

Consultes i informació:600 310 304 Fernando o 616 484 325 Irene Mail: grandevo2001@yahoo.es

L’entrega del treballs finalitza el 2 de maig de 2011.

No s’acceptaran treballs enviats per correu electrònic.

Els treballs s’enviaran en un sobre tancat. El remitent serà el pseudònim de l’autor del treball. Dins del sobre hi haurà un sobre petit tancat. A la part exterior d’aquest sobre petit i haurà el pseudònim del concursant i el títol de la carta.

A l’interior una targeta amb el pseudònim i les dades de l’autor: nom, cognoms, domicili i telèfon. El jurat està integrat por: Fernando Franco, professor, contacontes i escriptor, Michael Tobback, cuiner i crític literari, Lola Garrido, estudiant IES Pont de Suert, Mikki De Rijk, estudiant IES Pont de Suert.”Las miradas jóvenes del jurado” S’estableixen els següents premis:

1º Premi:Escapada per a dues persones a les “Dalies Reus-Salou” amb Spa del Blaumar Hotel i visita guiada al complex de la Boella

2º Premi: Un sopar per a dues persones en una luxosa i romàntica terrassa d’Aulàs.

3º Premi: Un massatge terapèutic practicat per un(a) professional.

El jurat farà públic el resultat el dissabte dia 7 de maig així com l’entrega dels premis a les 20 hores a la plaça d’Aulàs. El treballs premiats es llegiran en aquest acte.

La participació en aquest certament suposa l’acceptació de les bases.