Areny de Noguera acollirà el concert “Nadal a casa nostra” de Raül Poblet. Toni Sánchez, Òscar Olive a les guitarres i Anton Florenza al contrabaix, acompanyaran al tenor de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà). Serà el 8 de gener a les 7 de la tarda.

Poblet ja havia actuat a Areny de Noguera. El 28 de desembre del 2019 l’església del Sant Martí d’Areny va acollir la seua actuació. En aquesta ocasió el van acompanyar Toni Sánchez (guitarra) i Òscar Olivé (guitarra)

El trio espluguí format per Raül Poblet (tenor), Toni Sánchez (guitarra) i Òscar Olivé (guitarra).
Toni Sánchez, Oscar Olive i Anton Florenza

Rocafort de Queralt acollirà el primer dels nou concerts. Serà el 4 de desembre a les 19h.

Diumenge dia 5 a les 19h, Santa Coloma de Queralt.

11 desembre a les 12h Guàrdia de Noguera.

El mateix dissabte 11, però a les 19 h Rialp.

Diumenge dia 12 a les 12 al teatre La Lira de Tremp.

El 8 de gener a Areny de Noguera.

Per acabar, el diumenge dia 9 de gener a les 18,30 al Santuari de la Serra Montblanc.

  • Raül Poblet, tenor nascut a l’Espluga de Francolí, Tarragona. Va cursar els seus estudis musicals al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Ha treballat també amb Kurt Widmer i Barbara Bonney al Mozarteum en Salzburg. Ha rebut consells i classes de Teresa Berganza, Victoria dels Angeles, Josep Carreras. H treballat el lied amb Angel Soler i Dalton Baldwin. La Seua especialitat és el lied i l’oratori (classes de cant, des dels clàssics italians, els alemanys i la música espanyola, Schubert, Schumann, Bach, Brahms, Mendelssohn, Bach, Rossini, Haendel, etc . Ha cantat a Espanya, Italia, França,Grècia, Els Estats Units, Portugal,Suïssa. Ha treballat amb directors com Antoni Ros Marbà, Josep Pons, Robert King, Nevill Marriner.

emusicarte.es