I ja van quatre edicions!

Tino’s Pizza, la pizzeria de referència a la Terreta, prepara un estiu ple de ritme i sabor amb els seus sopars acompanyats de música en viu. Amb aquesta iniciativa, es converteix en l’indret de concerts més animat de la zona de la Ribagorça.

Cada divendres a la nit, Tino’s Pizza s’omple d’una energia especial mentre els clients gaudeixen de les actuacions en directe. L’atmosfera que es crea és vibrant i acollidora, fusionant els sons envolvents amb l’exquisida oferta gastronòmica que ofereix la pizzeria.

Tino’s Pizza es converteix en un punt de trobada per als amants de la música en viu i els paladars exigents.

És una experiència única per als comensals, ja que poden gaudir de la màgia dels directes mentre saboregen les delicioses pizzes i altres especialitats culinàries del local. L’atenció càlida i l’ambient festiu fan que cada visita sigui inoblidable.

Tino’s Pizza com a epicentre de la música en viu a la Ribagorça, els caps de setmana es converteixen en autèntiques festes per als residents i visitants que busquen una experiència culinària i musical inoblidable. És el lloc ideal per deixar-se portar pel ritme, gaudir de la música i deleitar-se amb els sabors que ofereix Tino’s Pizza.

“EINHERJER” és el nom del nou nou àlbum de Dwayna creat durant la pandèmia. És un cant en ressorgir de les cendres, a reinventar-se davant les adversitats de la vida i convertir-les en cançons per al gaudi de tots els cors que vulguin escoltar-ho.
Tal com diu la paraula l’Einherjer, és la vida dels víkings després de la seva mort.
Quan un víking mor en batalla, és portat fins al Valhalla per les Valquírias, perquè s’uneixin a l’exèrcit d’Einherjers i així, ajudin als déus en la seva lluita contra els gegants a l’era del Ragnarök. Aquest àlbum és una al·legoria a seguir endavant malgrat tot.
Músics: Emilio Candelas (vents), Aitor Berdiel (guitarres), Mikel Vazquez (baix), Laia Melgosa (veu principal, piano), Claire Monje (cors), Dani Katena (bateries), Marc Antolí (cors).
Romano Enrique és natural de Tomé, Nou Mèxic.Fa molts anys que es va instal·lar a la Terreta. Aquest concert el va oferir, actuant amb amics de la zona de Nou Mèxic, en una visita de tornada a Tomé el 2019.
Colors de Rumba. Actuació del 14 de juny 2014 al programa “cafeïna” de Lleida tv enregistrat al “café dels artistes”.
La Txitxarra Surfera. Músics de la Terreta.
Rolling Beat Machine van actuar en l’onzena edició del Bluesroute, el 30 d’octubre de 2022. Festival de blues de tres dies que té lloc a Helmond cada any a finals d’octubre.

https://www.instagram.com/tinospizza_/