El Patronat Municipal d’Esports i l’Associació de dones Rosa d’Abril presenten la 5a temporada de caminades per conèixer la comarca fent salut.
El Patronat Municipal d’Esports i l’Agrupació de Dones Rosa d’Abril, amb el suport del Consell Comarcal del Pallars Jussà, del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida i el Servei d’Informació i Atenció a la Dona, organitzen la 5a temporada de sortides per anar a caminar i al mateix temps conèixer la comarca.Aquest any l’activitat es farà els dissabtes i diumenges al matí i hi podran participar totes aquelles persones, a partir dels 13 anys, que vulguin fer esport. També s’ha organitzat una sortida especial, amb un recorregut més exigent que la resta, a la qual podran participar aquells que estiguin més preparats i tinguin la capacitat suficient per aguantar tot el recorregut.

El objectius generals del programa són 3:

– Millorar la salut a través de l’exercici físic caminant.

– Millorar la condició física en general.

– Conèixer millor el municipi i la comarca.

PROGRAMA DE SORTIDES

1a sortida:

Dissabte, 27 de novembre de 2010:

PUNT DE L’ANELL. Sortida 9 matí de l’estació d’autobusos.

2a sortida:

Diumenge, 12 de desembre de 2010:

PUIGMASANA. Sortida 9 matí de l’estació d’autobusos.

3a sortida:

Dissabte, 29 de gener de 2011:

caminada a PUIGMASANA. Sortida 9 matí de l’estació d’autobusos.

4a sortida:

Diumenge, 13 de febrer de 2011:

PUNT DE L’ANELL. Sortida 9 matí de l’estació d’autobusos.

5a sortida:

Dissabte, 26 de febrer de 2011:

SANT DEL BOSC. Fins el santuari de Sant Salvador del Bosc o Sant del Bosc, ermita i refugi en el Montsec, amb un desnivell 620 m. Sortida 9 matí de l’estació d’autobusos.

6a sortida:

Diumenge, 13 de març de 2011:

SANT DEL BOSC. Fins el santuari de Sant Salvador del Bosc o Sant del Bosc, ermita i refugi en el Montsec, amb un desnivell 620 m. Sortida 9 matí de l’estació d’autobusos.

7a sortida:

Dissabte, 26 de març de 2011:

FÍGOLS DE TREMP. Nucli de Fígols i el molí de l’oli., nucli de Puigvert i la Caseta Blanca. Sortida 9 matí de l’estació d’autobusos.

8a sortida:

Dissabte, 9 d’abril de 2011:

LA VALL DELS VOLTORS. Descoberta de la zona de la Terreta. Sortida 8’15 h matí de l’estació d’autobusos.

9a sortida:

Diumenge, 5 de juny de 2011:

ISONA I ABELLA DE LA CONCA. Visita de l’església, amb les pintures romàniques, i el Foradot. Sortida 9 matí de l’estació d’autobusos.

Sortida Especial:

Diumenge, 29 de maig de 2011:

PUIG DE MIRA PALLARS: des de l’Hostal Roig Ascensió al cim culminant del Montsec des de la Collada de l’Hostal Roig.Inici: Collada de l’Hostal Roig Accés: Arribada a la Collada de l’Hostal Roig per la carretera C-147a a Llimiana i la pista asfaltada (LV-9121) que passa per Sant Martí de Barcedana i Mata Solana. Just passat l’Hostal Roig hi ha un cartell indicador cap a la Portella Blanca.Durada: 3,35 hores, amb un desnivell de 594 m.

Sortida 9 matí de l’estació d’autobusos.