PAU BARRULL, candidat de “Con todos. En Tots”, nou alcalde de Sopeira.

MIREIA CODINA i JORGE BORDES candidats del Psoe, caps de consistori Areny de Noguera i Pont de Montanyana

L’agrupació independent “Con todos. En Tots” ha obtingut la victòria a les eleccions municipals de Sopeira.

Pau Barrull amb 48 vots, seguit per Manuel Iglesias amb 44 i Mario Barrabes amb 18 engeguen una nova etapa a l’ajuntament de Sopeira.

Al nou consistori hi predominarà e per gent jove que ara assumirà la responsabilitat de gestionar el destí de la localitat. Amb una visió fresca i perspectives noves, aquests membres de l’agrupació independent portaran una perspectiva jove i dinàmica a l’ajuntament de Sopeira, buscant impulsar el progrés i millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

Mireia Codina és la nova alcaldessa d’Areny de Noguera, convertint-se en la primera dona a presidir l’ajuntament de la capital de la Terreta. Després de més de vint anys amb Miquel Gràcia com a alcalde, Codina ha assumit el lideratge municipal. És notable destacar que Miquel Gràcia, que ha estat alcalde d’Areny des de 1997, ocupa ara el quart lloc en la candidatura. Amb tres dones al capdavant de l’ajuntament, aquesta nova etapa marca un moment històric, ja que és la primera vegada que una dona ostenta el càrrec de cap de l’ajuntament d’Areny de Noguera.

Areny de Noguera té un nou ajuntament amb tres dones liderant-lo. Mireia Codina ha estat proclamada alcaldessa de la localitat, mentre que Ana Salazar ocupa la segona posició en la llista i Glòria Tejada la tercera. Aquesta configuració dóna un fort protagonisme femení a l’ajuntament d’Areny de Noguera i reflecteix un impuls cap a la representació igualitària de gènere en el lideratge polític local.

Jorge Bordes continuarà com a alcalde al Pont de Montanyana, es va imposar Mercedes José per només un vot.

Bordes va assumir l’alcaldia durant la legislatura anterior després de la dimissió de l’alcalde José Peris.

En aquestes eleccions el Partit Socialista (Psoe) ha compartit papereta amb 1 candidat del PP i un del PAR.

Al Pont de Montanyana, igual que a Sopeira, l’ajuntament està format per un total de tres regidors en llista oberta.

Amb aquesta reelecció, Bordes tindrà l’oportunitat de continuar liderant el municipi i portar endavant les seves propostes i projectes per al bé comú dels seus habitants.