La Caminada de Carenes. Marxa El Pont de Suert –Tremp, amb un recorregut de 54,5 quilòmetres i 2360 metres d’ascensió acumulada i 2746 m de descens acumulat; es fonamenta en la unió de dos pobles, El Pont de Suert i Tremp, mitjançant un camí tradicional, recuperat amb l’esforç de les corporacions locals d’ambdós municipis.

Sin título-1

Organitzada conjuntament pels Ajuntaments de Tremp i el Pont de Suert i el Centre Excursionista Alta Ribagorça i la Societat Amics de la Muntanya.Marxa inclosa en la XVI Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC.

Es promou el saludable hàbit de caminar es fomenta la col.laboració entre municipis de comarques veines i l’associacionisme en tant en quant col.laboren en l’esdeveniment esportiu les entitas excursionistes i altres clubs esportius d’ambdues localitats.

La prova consta de dos recorreguts:

  • el primer amb sortida des del Pont de Suert amb una distància de 54,3 km.
  • el segon recorregut més curt, amb sortida d’Adons de 32,5 km i arribada a Tremp.

L’opció més llarga, la que puntua per la Copa, té un desnivell acumulat de 5.106 metres.

Alhora que es promou el saludable hàbit de caminar es fomenta la col.laboració entre municipis de comarques veines i l’associacionisme en tant en quant col.laboren en l’esdeveniment esportiu les entitas excursionistes i altres clubs esportius d’ambdues localitats.

tremp.cat