Dissabte dia 23 de desembre. Dos quarts de set de la tarda

Un any més Poblet ha triat el poble del seu pare i padrins per fer el tradicional concert de nadales.

Òscar Olivé i Francis Balcells acompanyaran Poblet

Organitzat per Associació Cultural i Rural de Joves d’Areny. També col.labora Ajuntament d’ Areny de Noguera i Parròquia de Sant Martí.

PORTAR LA MUSICA A ARENY PER NADAL, UNA TRADICIÓ.

El 8 de gener del 2022 Areny de Noguera va acollir el concert “Nadal a casa nostra” de Raül Poblet. Toni Sánchez, Òscar Olive a les guitarres i Anton Florenza al contrabaix, van acompanyar al tenor de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà).

El 28 de desembre del 2019 Poblet també va venir a la capital de la Terreta

PROGRAMA ACTUACIONS HIVERN

Desembre

✅Dm 12 tarda 17:30 – Sant Feliu de Codines – Biblioteca
✅ Ds 16 tarda 17h – Caldetes – Fundació Palau fabra ✅ Ds 23 tarda 16h30 – Areny de Noguera – Església de Sant Martí
✅ Dt 26 matí 11h45 – Poblet – Celler
✅ Dc 27 tarda 18h – Bigues i Riells – Teatre Municipal
✅ Dj 28 tarda 18h30 – Hostalets de pierola – Casal Català
✅ Ds 30 tarda 18h30 – Montblanc – Museu del pessebre de Catalunya

Gener

✅Dl 1 tarda 18h – Masllorenç – sala de festes o sala parroquial
🎙️ Dm 2 tarda 17h – Catalunya Música
✅ Dj 4 tarda 17h30 – L’Hospitalet de Llobregat – espai tecla
✅ Dg 7 tarda 19h – L’Espluga de Francolí – Església Vella

Soc en Raül Poblet, músic, i visc a l’Espluga de Francolí. Per a mi sempre és un regal molt especial poder tornar a Areny de Noguera, el poble del meu pare i on van viure els meus avis paterns. Venir sempre a Areny em desperta sentiments d’infantesa, de records bonics i tendres amb els avis a la Font Vella, a la plaça de l’església, de quan el ramat d’ovelles passava per davant de casa dels avis, “Casa Caminero”.

Amb els seus avis José María i Gabriela

Raül Poblet, tenor, nascut a l’Espluga de Francolí, província de Tarragona. Va cursar els seus estudis musicals al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.Carmen Bustamante, Mercè Puntí i Xavier Torra van ajudar en els primers anys de l’estudi del cant. Ha treballat també amb Kurt Widmer i Barbara Bonney al Mozarteum de Salzburg. Ha rebut consells i classes de Teresa Berganza, Manuel Ausensi i Victoria dels Àngels. Ha treballat el lied amb Angel Soler i Dalton Baldwin. La seva especialitat és el lied i l’oratori ( des dels clàssics italians, els alemanys i la música espanyola, Schubert, Schumann, Bach, Brahms, Mendelssohn, Bach, Rossini, Haendel, etc . Ha cantat a Espanya, Italia, França,Grècia, Els Estats Units, Portugal, Suïssa. Ha treballat amb directors com Antoni Ros Marbà, Josep Pons, Xavier Puig, Juanjo Mena, Robert King, Nevill Marriner. En l’actualitat continua el perfeccionament de cant amb el baríton Joan Martín Royo i forma part del Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida