La segona sortida organitzada en el mrc de l’exposició “Tremp, un gran municipi. 29 mirades d’un territori per descobrir” té una gran acollida entre la ciutadania del municipi.
Aquesta segona excursió va descobrir bona part de la zona de la Terreta. La primera parada va ser a Castissent, on es va servir l’esmorzar i els visitants van poder escoltar una mostra de cançons tradicionals d’aquest poble tocades amb acordió.
La segona parada va tenir lloc a Aulàs, el petit poble recuperat al bell mig de la vall dels Voltors, on alguns dels seus habitants ens van ensenyar els racons del poble i l’empedrat que estan construint ells mateixos i amb l’ajuda dels camps de treball que organitzen a l’estiu.
La jornada va acabar amb un dinar a la plaça de l’Alsina de Sapeira. També a Sapeira, aquells que ho van desitjar van poder visitar l’exposició que s’ha instal·lat al local social.

Durant aquesta setmana l’exposició romandrà al local social de Sapeira i a partir del dilluns vinent es podrà veure al Casal dels Voltors, a La Torre de Tamúrcia.

La propera caminada serà el dia 16 d’octubre a Claret, Puigcercós i Palau de Noguera.