Horari: desde Divendres matí a les 10:00 fins Diumenge tarda a les 16:00

Preu: 140€ (nens 3-9 anys 120€)

Inclou: allotjament a l’Hotel Casa Domenc (Areny), dinar i sopar dels tres dies (un dinar al Restaurant Can Rocamora, menjar típic de la Ribagorça), totes les activitats i tallers.

6-7-8 Desembre

Gaudirem d’aquest pont de tres dies, fent activitats a l’aire lliure i descobrint els tresors de la natura: visitarem el Casal dels Voltors de La Terreta i podrem observar en directe com s’alimenten aquests grans rapinyaires, passejarem per rouredes màgiques, farem un taller de pà i courem pans i pizzes al forn de llenya, passejarem pels carrers medievals d’Areny i visitarem el Museu dels Dinosaures, i al vespre ballarem al ritme de la melodia dels acordions típics del Pirineu, observarem les estrelles i podrem escoltar en silenci la veu del mussol…

L’allotjament és a l’Hotel Casa Domenc (www.casadomenc.com), a 4 km de El Taller Natural, en apartaments o en habitacions dobles o triples amb bany propi.

Tots els àpats estàn inclosos, excepte els esmorzars. També inclou un dinar típic de muntanya al Restaurant Can Rocamora.

Els nens fins a 3 anys és gratuït.

Places limitades!!

Per inscriure’t pots trucar-nos al 609.691.959 / 696.628.530 o enviar al mail eltallernatural@gmail.com les següents dades:

• Nom I cognoms
• Telèfon
• Nom del curs que t’interessa
• Dates del curs
• Per a reservar la teva plaça realitza un ingrés bancari del 50% del preu total, la resta pots abonar-la al començament de l’activitat.
• Ens posarem en contacte uns dies abans del taller per confirmar l’assistència.
• Ens reservem el dret de cancel.lar el curs o taller si no es cobreixen el nombre mínim d’inscripcions, en aquest cas es tornarà l’import de la reserva o es mantindrà per a un curs posterior.
• Si un alumne no es presenta al curs o cancel.la la seva assistència en un plaç de 72h abans de l’inici del curs, no podrem tornar la reserva.

http://eltallernatural.com/minivacancesfamilia.html

MINI-VACANCES EN FAMILIA