DONA, BRUIXA, REMEIERA: TALLER DE REMEIS, ENCANTERIS I UNGÜENTS AMB PLANTES

Dirigeix: CRISTINA MARTÍ
Diplomada en herboristería i fitoteràpia
www.elraconatural.wix.com/elraconatural
22-23-24 Juny

Horari:
Dissabte tarda de 16:00 a 20:00
Diumenge matí de 9:00 a 13:00, tarda de 15:00 a 19:00 i vespre de 21:00 a 24:00
Dilluns matí de 09:00 a 13:00
Preu: 170€ (taller+allotjament) 125€ (només taller)
Inclou: dossier, dinar del diumenge, sopar de Revetlla amb cava i coca de Sant Joan, refrigeris.
Material que han de dur els assistents:
Sortida botànica: qui vulgui recollir plantes pot portar tisores de podar, un diari, un cistell o bossa de roba (plàstic no).
Tallers: davantal, ganivet, tisores. Remeis Casolans: pots de vidre amb tapa –no massa grans- per endur-se els preparats, ½ litre d’oli d’oliva i ½ litre d’alcohol etílic.
Dissabte tarda: Trobada de tots els assistents. Introducció històrica de la Bruixa. Què era, com se la veia,… història de la Bruixa ahir, avui i demà.
Diumenge matí: El Món de les Bruixes Remeieres. Sortida al camp per identificar les herbes remeieres de l’entorn en el seu àmbit natural, les que utilitzaven les bruixes pels seus preparats. Aprendrem com, quan i de quina manera s’han de recollir. Primeres nocions per elaborar un herbari. Amb les herbes que recollim, i d’altres, prepararem remeis casolans a la tarda.
Diumenge tarda: Els remeis casolans i altres preparats. Ens endinsarem en el món de les Bruixes – Remeieres i els Remeis Casolans. Quins Ingredients utilitzaven: plantes medicinals, fruites i verdures com a puntal de salut i d’altres usos. En aquest taller prepararem Remeis casolans d’ahir i de sempre, senzills d’elaborar, eficaços i totalment ecològics.
Diumenge vespre: Nit de Sant Joan. Contes de bruixes a la vora del foc. Rondalles, mites, llegendes de bruixes i fades d’aquí i d’allà.
Dilluns matí: Encanteris i Filtres d’Amor. Taller per preparar tota mena de beuratges i elixirs per a tots els desitjos.
INSCRIPCIONS
Per inscriure’t pots trucar-nos al 609.691.959 / 696.628.530 o enviar al mail eltallernatural@gmail.com