Responent un correu electrònic d’un veí on es demanava, per enèsima vegada, l’arranjament de les pistes de les masies de Sapeira, l’ajuntament de Tremp, reconeix “les poques (hauria de dir nul·les) actuacions de manteniment de les pistes que donen accés a les masies. Des del departament de “Recursos Naturals” es destaca que la situació no és alarmant i que “han permès fer-ne ús. (de les pistes)

En el mateix escrit, s’emplaça al veí a consultar els pressupostos municipals i poder comprovar que, un any més, no hi ha un cèntim per les pistes de les masies de Sapeira.

Per reblar la resposta, es recorda que el correu electrònic no és el mitjà de comunicació oficial amb la corporació municipal, ja que així ho estableix la llei 39/2015 d’1 d’octubre.

La Terreta està a 50 kilòmetres de Tremp, les pistes de la Terreta estan abandonades, l’ajuntament ni després ni abans del 2014 han arreglat cap pista (exceptuant l’any 2019 que per motius ocults, van pagar una jornada de màquina a la pista de l’obac).

Efectes del “Glòria a les pistes de les Masies de Sapeira. Un any desprès continua sense arranjar.

Els veïns i els diners que aporta el “vedat de caça” han permès fer alguna mínima actuació.