Joan Ramon, albatarrenc és enamorat de les muntanyes, Cada sortida que fa l’aprofita per fer fotos, marcar itineraris i a més de gaudir-ne ell ho comparteix amb tots: “Estimo la muntanya amb bogeria i us vull explicar les meves sortides”.

 http://excursionsdeljoanramon.blogspot.com.es/.

PELS POBLES ABANDONATS DE LA TERRETA: LLASTARRI – CASTERNER DE LES OLLES

Sempre que fas una guia, sempre, et deixes material interessant. Perdó. Fa dos anys vaig traure la guia de la Serra de Sant Gervàs. La millor perquè no n’hi d’altra però em vaig deixar un itinerari molt interessant que aquí miraré de descriure.
Sortim de Sopeira i travessem el riu pel Pont dels Tolls i ens enfilem muntanya amunt pel camí que no fan gaire van habilitar la gent de la Terreta que puja fins el poble abandonat de Llastarri. D’aquí ens enfilem muntanya amunt fins els prats del Comú i anem al coll de Llastarri on remunto fins al Tossal Major. Reculo fins als plans de Comú i busco el camí que baixar a Casterner de les Olles, un altre poble abandonat.
Agafo el camí que va a la presa d’Escales on baixo pel camí de les Escales que ve a ser una mena de via ferrata exposada i torno a Sopeira fent un itinerari …

Si voleu coneixer tota la sortida, visiteu el seu blog