Veïns del Pont d’Orrit es queixen que els contenidors situats a l’entrada de la Terreta estan plens a vessar.

Contenidors del Pont d’Orrit. Fotografia feta diumenge 8 d’agost 14 hores NdT

Tot i que la brossa està recollida en bosses, l’augment de població de la Terreta aquest mes, fa que els contenidors s’omplin i que les bosses es deixen al voltant dels recipients.

La localització dels contenidors tampoc agrada als veïns. Estan situats just al costat dels panells informatius, punt de trobada de senderistes i excursionistes i inici de moltes de les rutes de la Terreta.

Els contenidors estan alineats amb el punt d’informació.

Demanen a les institucions que se situen en un lloc apartat i, d’aquesta manera, posar decent el punt de trobada.

També mostren el descontentament pel mal estat dels panells informatius situats en diferents punts.

Panell informatiu situat al Pont d’Orrit, NdT

Des del Consell Comarcal del Pallars Jussà informen que la recollida es fa cada dilluns. Que l’augment de deixalles cal situar-lo en l’arribada de gent a les segones residències i que no és un fet que afecti només a la Terreta.

La recollida de les deixalles a la Terreta fins fa un any estava mancomunat amb els veïns de la Ribagorça aragonesa. Ara és el consell comarcal qui es fa càrrec del servei.

A la Terreta els contenidors estan situats al Pont d’Orrit, Sapeira, Aulàs, Castellet, Espluga de Serra, La Torre de Tamurcia, Els Masos i el Pont nou.

Informen que, periòdicament, es fa recollida selectiva de deixalles, Aquest mes d’agost el dia 16. Per poder accedir a aquest servei, cal fer una trucada prèvia al 973650187.