La reciprocitat es va completant amb l’únic obstacle que suposa la negativa del govern valencià
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras, i el conseller de la Presidència del Govern d’Aragó, Javier Velasco, han signat avui el conveni de reciprocitat televisiva entre ambdós governs. Amb el conveni, que tindrà una vigència de quatre anys, la Franja de Ponent rebrà regularment i continuada les emissions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i de la Corporació Aragonesa de Ràdio i Televisió.
Una comissió mixta de seguiment, integrada per representants de tots dos governs, vetllarà pel compliment de l’acord. Aquesta comissió podrà acordar l’ampliació del conveni quant a cobertura i estendre’l a les ràdios de totes dues corporacions.
El govern valencià, un obstacle a la reciprocitat
Ara alguns dels canals de TVC ja arriben a Catalunya Nord, a les Illes i a Andorra. En canvi, al País Valencià, on durant anys es rebia TVC, a través dels repetidors d’ACPV, cada cop hi ha menys municipis que els puguin veure pels impediments de la Generalitat Valenciana, que ha fet tancar els repetidors i que es nega a arribar a cap acord de reciprocitat amb la Generalitat de Catalunya.