El Casal dels Voltors de la Torre de Tamurcia fa balanç de les activitats del centre de l’any passat.

El Casal dels Voltors és el punt d´informació turística i centre d´interpretació de les aus carronyeres de la Terreta.

D’abril a setembre, tots els dijous i dissabtes, prèvia reserva, es pot gaudir d’una visita guiada a l’observatori del muladar, on es dóna menjar a les diferents espècies de voltors de Pirineu ( voltor comú, voltor negre, aufrany i trencalòs) que acudeixen al lloc per alimentar-se.

El Casal també és el punt d’acollida dels visitants i punt d’informació de les diferents activitats que es poden fer a la zona, que compta amb una gran quantitat de senders amb diferents nivells de dificultat, permet als visitants gaudir del paisatge de l’espai natural Serra de Sant Gervàs-Terreta-Vall Alta de Serradell.

El Balanç de les visites de l’any 2022 és positiu i consolida el Casal dels Voltors com motor de l’espai turístic de la Terreta.

856 visites guiades i informatives al menjador dels voltors

Foto: Casal dels Voltors
Foto: Casal dels Voltors

134 Estudiants han passat per centre

Foto: Casal dels Voltors

61 fotografs han fet servir el Hide que photologistics te instal.lat dins del recinte del menjador.

Foto: Casal dels Voltors
Imatges del canyet de La Terreta.
Video de PhotoLogistics (10 de gener del 2020).

De cara al 2024 des del casal de voltors es treballa per afegir activitats turístiques relacionades amb la natura i la fauna salvatge per poder oferir un paquet turístic més complet. Un altre repte és aconseguir una major difusió de les propostes i activitats per les xarxes i mitjans de comunicació.