CAMINADA DE LES CARENES

Dates: Del 13/04/2013 al 13/04/2013


Hora: 05:00


Lloc: El Pont de Suert – Tremp Caminada de més de 50km. entre els municipis d’El Pont de Suert i Tremp

La Caminada de Carenes. Marxa El Pont de Suert –Tremp, amb un recorregut de 54,5 quilòmetres i 2360 metres d’ascensió acumulada i 2746 m de descens acumulat; es fonamenta en la unió de dos pobles, El Pont de Suert i Tremp, mitjançant un camí tradicional, recuperat amb l’esforç de les corporacions locals d’ambdós municipis.
Organitzada conjuntament pels Ajuntaments de Tremp i el Pont de Suert i el Centre Excursionista Alta Ribagorça i la Societat Amics de la Muntanya.Marxa inclosa en la XVI Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC.
Es promou el saludable hàbit de caminar es fomenta la col.laboració entre municipis de comarques veines i l’associacionisme en tant en quant col.laboren en l’esdeveniment esportiu les entitas excursionistes i altres clubs esportius d’ambdues localitats.
La prova consta de dos recorreguts:
el primer amb sortida des del Pont de Suert amb una distància de 54,3 km.
el segon recorregut més curt, amb sortida d’Adons de 32,5 km i arribada a Tremp.
L’opció més llarga, la que puntua per la Copa, té un desnivell acumulat de 5.106 metres.
Alhora que es promou el saludable hàbit de caminar es fomenta la col.laboració entre municipis de comarques veines i l’associacionisme en tant en quant col.laboren en l’esdeveniment esportiu les entitas excursionistes i altres clubs esportius d’ambdues localitats.

Més informació:
Caminada de les Carenes IV Marxa El Pont de Suert – Tremp 13 d’abril de 2013