Untitled-1 copy

Benvinguts al web de l’AVL.

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha introduït en el seu web una sèrie de canvis i novetats amb l’objectiu d’actualitzar al màxim la pàgina d’informació permanent als usuaris. L’activitat de la institució normativa ha augmentat amb el pas dels anys i l’increment es veu reflectit en el contingut dels diferents apartats del web.

Hui les noves tecnologies ens aproximen als usuaris de la llengua de manera molt més directa. Les pàgines web i les diferents aplicacions s’han convertit en una ferramenta indispensable en la nostra vida quotidiana. Res que no estiga en la Xarxa resulta realment important; o dit d’un altra manera: si volem que ens coneguen més i millor, es necessari que hi estiguem presents.

El nostre web vol ser un recurs útil que ens aproxime a tots els ciutadans de la Comunitat i a totes aquelles persones interessades en la llengua.

El web no és només un recurs tècnic; és, sens dubte, un instrument de consulta permanent per a tots aquells que volen conéixer dia a dia la marxa de la institució. I és l’expressió del compromís permanent que tenim amb tots aquells que s’acosten a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Ens renovem per a avançar. El nostre desig és ser útils a la societat.

l’AVL reafirma l’aposta per les noves tecnologies dins d’un món globalitzat.

La nostra llengua, el valencià, necessita estar present en un món cada vegada més globalitzat i fer-se visible, coneguda i estimada. Si el web permet que això siga possible, serà la millor aportació que podrem fer per a projectar a l’exterior la imatge de la llengua i de la institució mateixa.

 

El president de l’AVL
Ramon Ferrer Navarro