QUEIXES A ZONES DE LA TERRETA PEL MAL ESTAT DELS CAMINS.

Aquí al pont d’Orrit és on cada matí la Mari baixa la seva filla perquè agafi el transport escolar.

Sin título-1

El mal estat del camí que porta fins a la seva masia fa que el transport no vulgui pujar a recollir a la nena fins a casa, de manera que són ells que l’han de portar fins a la parada més pròxima.

Els veïns de les masies d’aquesta zona de la Terreta demanen que s’arreglin els solcs més grossos i que només fan accessible la via si es va amb un 4×4. Denuncien que des de fa tres anys no s’ha fet cap actuació al camí i les inclemències meteorològiques l’han deteriorat molt. A més la via alternativa, que arriba a Aulàs, encara està pitjor.

Des de l’ajuntament s’ha visitat la zona i reconeixen el mal estat del camí, però asseguren que no hi ha diners per arreglar-ho.

Les abundants pluges d’aquest any han fet que part del camí s’omplís de terra i resllisqui molt, on els propis veïns ja han tingut més d’un ensurt, i a més les malles protectores estan cedint del volum de pedres que acumulen.
La Mari també lamenta que havent arreglat fa uns mesos la carretera que dóna la volta a la vall, no s’hagi aprofitat la maquinària per fer algun petit retoc al camí.

Parlen al vídeo: MARI LOBO, veïna de la Terreta – VÍCTOR ORRIT, Alcalde de Tremp