QUEDA SUSPESA LA CAMINADA DE LES CARENES 2018

Arran de la previsió meteorològica i l’estat en que es troba bona part del recorregut pel qual transcorre la Caminada de les Carenes, l’organització ha decidit aquest matí en la reunió de desplegament del Pla d’Emergències, tinguda a l’Ajuntament de Pont de Suert, suspendre l’edició 2018.

En el decurs de la reunió també s’ha valorat la possibilitat d’aplaçar l’activitat per a la propera setmana, l’única data en què hi hauria un espai en el calendari FEEC, però s’ha acabat desestimant atès que la quantitat de neu que hi ha al recorregut, el perill d’esllavissades, la crescuda de barrancs i altres elements condicionants encara seran importants i no s’oferirien les condicions de seguretat necessàries.

Aquest migdia s’ha informat a totes les persones inscrites d’aquesta decisió i que se’ls retornarà el 100% de la inscripció.

Els equips tècnics dels dos ajuntaments, així com les persones voluntàries han treballat fins a darrera hora amb il·lusió i l’esperança de tenir les condicions per poder celebrar aquest esdeveniment.

La Caminada de Carenes. Marxa El Pont de Suert –Tremp, amb un recorregut de 54,5 quilòmetres i 2360 metres d’ascensió acumulada i 2746 m de descens acumulat; es fonamenta en la unió de dos pobles, El Pont de Suert i Tremp, mitjançant un camí tradicional, recuperat amb l’esforç de les corporacions locals d’ambdós municipis.

Organitzada conjuntament pels Ajuntaments de Tremp i el Pont de Suert i el Centre Excursionista Alta Ribagorça i la Societat Amics de la Muntanya.Marxa inclosa en la XVI Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC

Es promou el saludable hàbit de caminar es fomenta la col.laboració entre municipis de comarques veines i l’associacionisme en tant en quant col.laboren en l’esdeveniment esportiu les entitas excursionistes i altres clubs esportius d’ambdues localitats.

La prova consta de quatre recorreguts:

SORTIDA DE PONT DE SUERT, Circuit 54,2 km

SORTIDA D’ ADONS, Circuit 30 km

SORTIDA D’ADONS a PONT DE SUERT: Circuit 22,12km

SORTIDA DE GURP, Circuit 9 km

Alhora que es promou el saludable hàbit de caminar es fomenta la col.laboració entre municipis de comarques veïnes i l’associacionisme en tant en quant col.laboren en l’esdeveniment esportiu les entitats excursionistes i altres clubs esportius d’ambdues localitats.