ACCIDENT A LA N-230

30 DE MAIG DE 2023

Mor un home en un xoc amb un tractor a Areny de Noguera, la Ribagorça

Un home de 58 anys, veí de la Vall d’Aran, ha mort aquest dimarts en un xoc entre el vehicle en què viatjava i un tractor. El conductor del turisme en què anava la víctima i el de la màquina agrícola han resultat il·lesos.

L’accident ha passat al quilòmetre 99,9 de la carretera N-230, al terme municipal d’Areny de Noguera. Segons ha explicat la Guàrdia Civil, el sinistre ha tingut lloc cap a tres quarts d’onze, i el xoc ha estat frontolateral.

El vehicle, un taxi que portava pacients a diàlisi, hauria envestit el tractor quan aquest havia iniciat la maniobra per accedir a un camp. El conductor del tractor, que ha resultat il·lès, ha donat negatiu a les proves d’alcoholèmia.

La carretera ha estat tallada durant dues hores mentre els equips d’emergència treballaven en l’accident. Després s’ha habilitat un carril per gestionar el trànsit. 

A banda dels efectius de la Guàrdia Civil, també hi han intervingut efectius dels serveis sanitaris, dels bombers i de manteniment de carreteres.

informació publicada al diari Segre el 31 de maig.

6 DE MAIG DE 2023

El vehicle ha sortit de la via i ha impactat contra una arqueta de formigó

La Guàrdia Civil ha informat que un home de cinquanta-dos anys ha mort aquest dissabte en un accident de trànsit a Pont de Montanyana, a la Ribagorça. La víctima, un veí de Lleida que era l’únic ocupant del vehicle, ha perdut la vida a causa d’una sortida de via. L’accident ha tingut lloc al punt quilomètric 85,9 de la carretera N-230, que uneix Lleida amb la Vall d’Aran i discorre entre Catalunya i la franja. Segons la Guàrdia Civil, el vehicle ha sortit pel marge dret de la via, ha xocat contra una arqueta de formigó i ha acabat al marge esquerre de la carretera. El cos de la víctima ha estat traslladat a l’Hospital Provincial d’Osca.

DIARI SEGRE 4 DE FEBRER DE 2023

21 desembre- 2022

ACCIDENT MORTAL A LA N-230

Aquest cop ha estat al terme municipal de Sopeira.

Dos veïns de Les van morir ahir 20 de desembre, en un accident de tràfic. El xoc frontal d’un camió i un cotxe va provocar dos morts i dos ferits greus.

L’accident es va produIr al Km 116,5 de la N-230

El conductor de l’automòbil i una acompanyant, van perdre la vida a conseqüència del xoc frontal entre un vehicle i un camió. L’accident s’ha produït al punt quilomètric 116,5 de la carretera N-230, que uneix Lleida amb Vielha.

El sinistre s’ha registrat poc després de les quatre de la tarda.

El diari Segre, en l’edició de paper, ho porta en portada

Diari Segre, edició de paper 21 de desembre de2022
RELATED ARTICLES
- Anuncia't aquí -Publicitat - Anuncia't aquí

El més popular

Comentaris recents